Politie zoekt getuigen van steekincident omgeving JF Kennedylaan

Doetinchem – Op woensdagavond 12 juni werd de politie gealarmeerd over een geweldincident in de omgeving van de JF Kennedylaan. Het slachtoffer was gewond aan zijn arm. De dader of daders waren er lopend vandoor gegaan.

Rond de klok van 23.00 uur gingen de agenten naar aanleiding van dit incident ter plaatse. Het 18-jarige slachtoffer uit Ulft had omstanders aangesproken en was zelf richting Julianaplein gelopen. Na een kleine zoektocht troffen ze het slachtoffer en alarmeerde ze een ambulance. Hij werd naar het ziekenhuis vervoerd. Er is na het incident op verschillende gezocht naar de daders en eventuele sporen. In de daarop volgende ochtend is een uitgebreider buurtonderzoek gedaan.

Signalement

Op dit moment is een beperkt signalement van één dader bekend. Dat betreft een jongeman van ongeveer 18 jaar oud, lengte ongeveer 1.80 m en een licht getinte huidskleur. Hij droeg een licht gekleurd vest met capuchon.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die het incident of wat er aan vooraf is gegaan hebben gezien. Zo is nog niet helemaal duidelijk waar het incident nu heeft plaatsgevonden. Er worden verschillende locaties onderzocht zoals de omgeving van de kruising Kalverstraat met de Markthalstraat en de JF Kennedylaan en prins Bernardstraat. Ook willen we graag meer weten over de dader of daders en hun looprichting. Weet u meer, belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M op 0800-7000