Traumahelikopter opgeroepen voor ongeval met scooter

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

2018-04-12 23:15:22

© Jesper Peeters /112doetinchemnieuws.nl

DOETINCHEM – Donderdag 12 april om omstreeks 19:34 uur werden de hulpdiensten opgeroepen omdat een persoon ernstig gewond zou zijn geraakt na een val met een scooter aan de Slingelaan in Doetinchem.

 

Een ambulance, meerdere politie wagens, en een traumahelikopter waren opgeroepen. Ook de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) was aanwezig.

 

Hoe de persoon ten val is gekomen is onbekend. De verwondingen vielen achteraf mee. Het slachtoffer is mee genomen door de politie nadat het zich niet wou laten behandelen.

Lokaal nieuws

Drie personen aangehouden na incident in woning

Doetinchem - Bij een geweldsincident rond 22.20 uur in een woning aan de Haverdreef zijn op zondagavond 9 december drie personen aangehouden. Twee van hen raakten bij het incident gewond. De 21-jarige bewoner raakte gewond aan zijn hand. Hij werd op de eerste hulp behandeld en werd daarna ingesloten op het bureau. Een 21-jarige man uit Gaanderen raakte gewond aan zijn hoofd en moest ter observatie de nacht in het ziekenhuis doorbrengen. De derde man, een 20-jarige inwoner van Zelhem, bleef ongedeerd. Ook hij werd ingesloten op het bureau. Naar de toedracht van het incident wordt een onderzoek ingesteld.

Lees verder...
Gestolen Beta Ark scooter gezocht

Doetinchem - 112 Doetinchem nieuws is opzoek naar een van een redacteur gestolen Beta Ark scooter die vermoedelijk nog rond rijdt in Doetinchem en omgeving.   Het betreft een rood/witte Beta Ark scooter, waarschijnlijk zonder of met vals kenteken. Hiervan rijdt er maar 1 tje rond in de omgeving. Mocht u weten waar de scooter staat of tips hebben kunt u bellen met de politie op telefoon nummer 0900-8844 of met de desbetreffende redacteur via telefoon nummer 06-31547206

Lees verder...
Auto op de kop in de sloot

Doetinchem - Vrijdagochtend zijn de hulpdiensten om 11:08 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wassinkbrinkweg. Een auto kwam op de kop in een droge sloot terecht. De bestuurster zag een bus met aanhanger te laat welke geschampt werd, hierdoor raakte ze van de weg. De bestuurster is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is afgesleept door een berger. De bus die de vrouw schampte heeft lichte schade.

Lees verder...
Melding alerte burger leidt tot aanhouding

Doetinchem - Dankzij de melding van een alerte burger is een 54-jarige man uit Haarlem gisteren op heterdaad aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijfspand. Rond 20.47 uur kreeg de politie een melding van een verdachte situatie op de Edisonstraat. De politie gaat direct op de melding af en zien twee personen op het dak rennen. Kort daarna zien twee getuigen de mannen van het dak afklimmen. Door het geven van een goed signalement en duidelijke beschrijving van de richting waarin één van de verdachte was weggelopen, konden de agenten de verdachte een paar straten verderop aanhouden. De andere verdachte is helaas niet meer gevonden.

Lees verder...
Beloning voor persoon die gestolen scooter terug vind

Doetinchem - Vrijdag middag 3 augustus is er tussen 12:00 uur en 14:00 uur een paars kleurige scooter gestolen vanaf de Van Hogendorplaan in Doetinchem in de wijk Schoneveld.   112 Doetinchem Nieuws looft 100 euro beloning uit aan de persoon die kan vertellen waar de scooter op dit moment staat en de dader van de diefstal aanwijst. De scooter waarom het gaat is een paars kleurige Yamaha Mint met kenteken DF-379-T. De scooter kan inmiddels over gespoten zijn en een vals kenteken bevatten. Het vermoede is dat de scooter zich in de omgeving van S-Heerenberg bevind. De politie is van de zaak op de hoogte middels aangifte van diefstal.   De scooter is te herkennen aan: 1 spiegel aan de linker kant. Vast Getapte overgespoten koplamp.. vast getapte overgespoten linkerzijde van de voorkant. Niet moeders mooiste. Losse bedrading achterverlichting Tips zijn welkom en mogen in een privé bericht via Facebook naar de pagina van 112 Doetinchem nieuws: https://www.facebook.com/112DoetinchemNL/

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Fietser gewond na aanrijding in Apeldoorn

De hulpdiensten werden woensdagmiddag iets na 13.00 opgeroepen nadat een fietser was geschept door een automobilist op de Eglantierlaan in Apeldoorn. De fietser, een jonge jongen. Raakte bij het ongeval gewond en moest zich laten behandelen door het ambulancepersoneel. De automobilist zou de jongen te laat hebben opgemerkt en kon een botsing niet meer voorkomen. De fiets en auto hebben lichte schade opgelopen. De politie heeft van beide een verklaring opgenomen. Het is niet bekend of de jongen mee moest naar het ziekenhuis.

Lees verder...
Opnieuw alcoholcontroles gehouden in Maassluis

Op dinsdagavond 11 december hielden politieagenten en handhavers een alcoholcontrole op de Laan 1940-1945, Industrieweg en Westlandseweg in Maassluis. Ruim 400 bestuurders moesten blazen en daarvan hadden twee automobilisten drank op.

Lees verder...
Opnieuw autobrand in de maandereng

Ede - Dinsdagavond 11 december is er opnieuw een auto in vlammen opgegaan. Dit keer aan de Avercampstraat. Het betrof een busje van vervoersbedrijf Noot. Het voertuig kan als verloren worden beschouwd. Onderzoek moet uitwijzen of dit brandstichting is.

Lees verder...
Maassluizer vernielt diverse auto's in Honselersdijk

Op maandagmorgen 10 december heeft een 23-jarige Maassluizer tussen 7.00 en 7.30 uur meerdere auto's vernield in Honselersdijk. Een taxichauffeur die zich ermee bemoeide kreeg klappen. Op het bedrijventerrein Venus bij Royal FloraHolland in Honselersdijk heeft de politie een onderzoek ingesteld. Hierbij werd de Maassluizer aangehouden. Hij zal zich moeten verantwoorden bij de rechter. Aldus de WOS.

Lees verder...
Prullenbak opgeblazen aan Santplaet in Maassluis

Recentelijk is er aan de Santplaet in Maassluis een prullenbak opgeblazen met vuurwerk. De hele prullenbak kan als verloren worden beschouwd. Reparatie zal de gemeente duur komen te staan.

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws