Uitslaande woningbrand aan de Papaverstraat (update)

Rond middernacht is er een woningbrand uitgebroken aan de Papaverstraat in Doetinchem. De brand was in zeer korte tijd uitslaand.

De brandweer is met meerder voertuigen uitgerukt. Het betreft een brand in een tussenwoning. Naastgelegen woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De omgeving is ruim afgezet en een ieder wordt op afstand gehouden. Of er gewonden zijn is nog niet bekend.

Update:
Er is een dodelijk slachtoffer gevallen bij de brand meldt de woordvoerder van de veiligheidsregio. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit.

Update:
Het dodelijke slachtoffer betreft niet de hoofdbewoner maar iemand die daar verbleef. De woning zou gebruikt worden door zorgorganisatie IrisZorg die het verhuurt aan mensen die wat extra zorg nodig hebben. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit.